Καλώς ήρθατε στο Clever Hotel , Προμηθευτή ξενοδοχείων , Ενοικιαζομένων δωματίων, και  Τουριστικών καταλυμάτων.

Από την δεκαετία του 1970  ενασχόληση μας  με τον τουρισμό και μετά από αλλεπάλληλες προσθήκες και ανακαινίσεις  αποκτήσαμε πλέον την εμπειρία να προσφέρουμε ξεκάθαρες, οικονομικές  λύσεις, και ποιοτικά  προϊόντα, προς τους συνάδελφους μας, χωρίς να σας δυσκολεύουμε για την επιλογή των προϊόντων με <<βομβαρδισμό πολλών και αχρείαστων επιλογών >> που χρειάζονται για την ανακαίνιση, συμπλήρωση, η την δημιουργία νέων κλινών.  Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ  ΣΑΣ ΒΗΜΑ !!!

Εσείς ασχοληθείτε με τις κρατήσεις των πελατών σας  και αφήστε σε εμάς να σας προτείνουμε και να υλοποιήσουμε μια ολοκληρωμένη λύση για τα δωμάτια σας, αλλά και τους άλλους χώρους του καταλυματός σας, με φωτορεαλιστική και τρισδιάστατη απεικόνιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, για να έχετε μία πλήρη άποψη για το αποτέλεσμα από πριν.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων ποιότητας για κάθε τομέα,  με τη σωστή σχέση τιμής-ποιότητας.

Η γρήγορη εξυπηρέτηση μας διακρίνεται χάρη στην επαγγελματική γνώση και την πολυετή πείρα στον κλάδο της φιλοξενίας.

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσει με το επόμενο έργο ή την παραγγελία σας.

Στό Clever Hotel  προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εξατομικευμένων αντικειμένων.

Φωτορεαλιστική και τρισδιάστατη απεικόνιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

Ο φωτορεαλισμός είναι η τρισδιάστατη σχεδίαση και παρουσίαση μελέτης, βάσει σχεδίων με προσομοίωση υλικών, χρωμάτων, και δυνατότητα αλλαγών σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη.

Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους παρουσίασης μιας κατασκευής πριν από την αποπεράτωση της επειδή δίνει την ευκαιρία στους επενδυτές  να έχουν μία πλήρη άποψη για το αποτέλεσμα που πρέπει να περιμένουν από την ολοκλήρωση του υπό κατασκευή έργου μειώνοντας το κόστος από τις αλλαγές και της ατέλειες κατά την κατασκευή.  Δείτε δείγματα σχεδίων εδώ.

Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου και η παρουσίαση μιας σύγχρονης εικόνας τον χώρων  έχει άμεση ανταποδοτικότητα.

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία ή τα προϊόντα μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας μιλήσουμε και να κλείσουμε μια συνάντηση προσωπική για την πλήρη ενημέρωση σας.

Με θερμούς χαιρετισμούς,

Ομάδα

Clever Hotel
info@cleverhotel.gr