ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

Οι λόγοι για τους οποίους το κατάλυμά σας θα πρέπει να έχει δική του εφαρμογή για κινητά:

Οι εφαρμογές του ξενοδοχείου προσφέρουν μια πιο βελτιστοποιημένη εμπειρία κράτησης.

Μόλις ο ταξιδιώτης κατεβάσει την εφαρμογή σας, θα έχει άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες του ξενοδοχείου σας και θα μπορεί να κάνει κράτηση με μερικά κλικ. Αυτό θα εξοικονομήσει χρόνο και στις δύο πλευρές και θα δώσει στον επισκέπτη σας μια πιο θετική εμπειρία.

Μια εφαρμογή θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε περισσότερα δεδομένα επισκεπτών.

Μια εφαρμογή θα σας δώσει ευκολότερη και πιο συγκεντρωμένη πρόσβαση στις πληροφορίες επισκεπτών και τα χαρακτηριστικά συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού κράτησης και κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Τα δεδομένα είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας όταν αναπτύσσετε στρατηγικές τιμολόγησης ή μάρκετινγκ, διότι σας επιτρέπει να κάνετε ακριβείς προβλέψεις για να πάρετε της ανάλογες αποφάσεις.

Μπορείτε να διατηρήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας στο κατάλυμα σας.

Οι εφαρμογές είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο χρησιμοποιημένα προϊόντα στο smartphone ενός ατόμου, οπότε αν η εφαρμογή σας έχει μεταφορτωθεί, ένας χρήστης θα το δει καθημερινά και θα το έχει κατά νου όταν επιλέγουν να βρουν καταλύματα κάνοντας έρευνα για της διακοπές τους.

Αυξήστε την εξυπηρέτηση πελατών στον χώρο σας.

Η εφαρμογή του ξενοδοχείου σας θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη  κατά τη διάρκεια της παραμονής του πελάτη. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή σας για να παραγγείλουν υπηρεσίες, να κλείσουν ραντεβού κ.λπ. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε επίσης να ειδοποιήσετε γρήγορα τους επισκέπτες για ειδικές προσφορές. Με αυτόν τον τρόπο όλα τα αιτήματα θα οργανωθούν και θα αυτοματοποιηθούν, καθιστώντας τη ζωή πιο εύκολη για όλους.

Ενσωμάτωση της επικοινωνίας σας με μια εφαρμογή

Πολλά διαφορετικά κανάλια επικοινωνίας μπορούν να ενσωματωθούν στην εφαρμογή σας, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών μέσων.

Δημιουργήστε ένα πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα εμπιστοσύνης πελατών

Η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να συλλέξει κριτικές μετά ή κατά προτίμηση κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Εάν δείτε μια αναθεώρηση που είναι λιγότερο από θετική ενώ ο επισκέπτης παραμένει στο ξενοδοχείο, ίσως μπορέσετε να το διορθώσετε αμέσως και να επιλύσετε τα αρνητικά σχόλια.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή σας για να ενεργήσετε ως ταξιδιωτικός οδηγός.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή σας για να δώσετε στους επισκέπτες τις καλύτερες συμβουλές για το πού να φάτε, τι αξιοθέατα να επισκεφθείτε και τα καλύτερα αξιοθέατα που μπορείτε να δείτε στην περιοχή. Μπορείτε να συνδυάσετε αυτό το με ένα διαδραστικό χάρτη για να μην χάνονται και να οργανώνουν καλύτερα το δρομολόγιό τους.

Επιλογή γλώσσας  

Οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν τη γλώσσα με την οποία είναι πιο άνετα.

SCREENSHOT ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ