Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

2. Clever Hotel Deluxe 20-22 cm

Μία οικονομική λύση με δυναμικά χαρακτηριστικά σε λητή γραμμή. Το στρώμα αποτελείται από ανεξάρτητα ελατήρια (pocket), λευκό τάπητα (Kevlar) και από πλεκτό όμορφο καπιτονέ εμπλουτισμένο με βάτα polyester cotton. Το ριγέ ρέλι προσδίδει, μια διαφορετική αισθητική και στιβαρότητα. Ιδανική ξενοδοχειακή πρόταση. Πάχος 20-22 cm. Σκληρότητα 5. Εγγύηση 3 χρόνια.

2A. Clever Hotel Deluxe 24-26 cm

Είναι ένα στρώμα που σας προσφέρει ξεκούραστο ύπνο, αισθητική απόλαυση και εντυπωσιακό δυναμικό σχεδιασμό. Αποτελείται από ανεξάρτητα ελατήρια (pocket), αφρώδες υλικό 4cm, λευκό τάπητα (Kevlar), δύο βάτες cotton και επίστρωση υφάσματος Silk. Πάχος 24-26 cm. Σκληρότητα 5. Εγγύηση 3 χρόνια.

2B. Clever Hotel Deluxe 26-28 cm

Αποτελείται από ανεξάρτητα ελατήρια (pocket), αφρώδες υλικό 6cm. Απαράμιλλη απόλαυση και αισθητική προσφέρεται από την επίστρωση υφάσματος Silk και το αφρώδες υλικό του καπιτονέ με τις 2 βάτες cotton, τα ανεξάρτητα ελατήρια (pocket) και το λευκό τάπητα (Kevlar). Πάχος 26-28 cm. Σκληρότητα 4. Εγγύηση 3 χρόνια

Ανώστρωμα

Προσθέστε επιπλέον άνεση στο κρεβάτι, με ένα ανώστρωμα  για έναν ακόμα πιο άνετο ύπνο.

Επίστρωμα

Δυο είναι η κατηγορίες στα επιστρώματα ξενοδοχείου : Καπιτονέ και αδιάβροχα. Προσφέρουν προστασία ώστε να κρατάει το στρώμα καθαρό.    

ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ – POCKET ΕΛΑΤΗΡΙΑ
Μια κατηγορία στρωμάτων με κύριο χαρακτηριστικό, την μαλακότητα τους, και την ιδιότητα που έχουν να μην βουλιάζουν, αλλά αντιθέτως να παίρνουν τη μορφή του σώματός. Αποτελούνται από ανεξάρτητα ελατήρια τα οποία δεν είναι ενωμένα μεταξύ τους, αλλά σε σειρές, μέσα σε υφασμάτινες θήκες.

Clever Hotel Relaxation – Clever Hotel Deluxe – Clever Hotel Dreams