Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

2. Clever Hotel Luxe Bon 20 cm

Το  στρώμα ανήκει στην οικονομική κατηγορία διαθέτοντας όλη την αξιοπιστία ενός καλού στρώματος. Το επικαλυπτικό ύφασμα κρετόν, είναι εμπλουτισμένο με βάτα polyester και αφρώδες υλικό. Στην σύνθεση του στρώματος, επιπλέον έχουν προστεθεί τάπητας και μαύρη βάτα. Πάχος 20 cm. Σκληρότητα 5. Εγγύηση 1 χρόνια.

2A. Clever Hotel Luxe Bon 22 cm

Ιδιαίτερη αισθητική με πλούσιο επικαλυπτικό ύφασμα πλεκτό, εμπλουτισμένο με βάτα polyester και αφρώδες υλκό στο καπιτονέ του υφάσματος. Στην σύνθεση του στρώματος, επιπλέον έχει προστεθεί τάπητας μαύρος. Πάχος 22 cm. Σκληρότητα 6. Εγγύηση 3 χρόνια

2B. Clever Hotel Luxe Bon 24 cm

Μια επιλογή για κάθε χρήση και απόλαυση. Το πλούσιο επικαλυπτικό ύφασμα πλεκτό, είναι εμπλουτισμένο με βάτα polyester και αφρώδες υλκό. Στην σύνθεση του στρώματος, επιπλέον έχουν προστεθεί τάπητας μαύρος, και επιπλέον αφρώδες υλικό 4cm. Πάχος 24 cm. Σκληρότητα 6. Εγγύηση 5 χρόνια.

Ανώστρωμα

Προσθέστε επιπλέον άνεση στο κρεβάτι, με ένα ανώστρωμα  για έναν ακόμα πιο άνετο ύπνο.

Επίστρωμα

Δυο είναι η κατηγορίες στα επιστρώματα ξενοδοχείου : Καπιτονέ και αδιάβροχα. Προσφέρουν προστασία ώστε να κρατάει το στρώμα καθαρό.    

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ – BONNELL
Μία επιλογή με το χαμηλότερο κόστος
Το μεγαλύτερο μέρος της στήριξης που παρέχουν προέρχεται από τα ελατήρια που είναι τοποθετημένα σε σειρές κατά μήκος και πλάτος του στρώματος, ενωμένα με ένα ελικοειδές σύρμα. Η σκληρότητα των στρωμάτων αυτών επιτρέπει τη στήριξη της σπονδυλικής στήλης.
Σας προτείνουμε 4 βασικές σειρές στρωμάτων, οι οποίες είναι σε θέση να καλύψουν τις προδιαγραφές καλού ύπνου σε όλα τα τουριστικά καταλύματα.
Clever Hotel Classic – Clever Hotel Relaxation – Clever Hotel Deluxe – Clever Hotel Dreams