Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Εξοπλισμός Γυμναστηρίου Ξενοδοχείου

Φτιάξτε το δικό σας Hotel Fitness Room και εκπλήξτε τους πελάτες σας ευχάριστα !!!
Η δημιουργία ενός γυμναστήριου, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου στο ξενοδοχείο σας, προσφέρει στους πελάτες  σας εκτός από την ποιοτική και ξεκούραστη διαμονή που παρέχετε , επιπλέον τόνωση και ενέργεια. Θα επιλέξουμε για εσάς τον ιδανικό εξοπλισμό του γυμναστηρίου σας, κατάλληλο για τις ανάγκες σας, ανάλογα με την δυναμικότητα του ξενοδοχείου , και του διαθέσιμου χώρου σας.

Σάουνα

Μια ελκυστική και υγιεινή λύση για τους πελάτες  του καταλύματος  σας !!!
Η σάουνα έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία αλλά και την ψυχολογία.. Προσφέρει  στους πελάτες σας ανακούφιση του στρες ,μείωση του πόνου, και αποτοξίνωση μέσω του ιδρώτα. Επιλέξτε την σάουνα που είναι κατάλληλη για εσάς για 2-4 η παραπάνω άτομα καθώς και την τοποθέτηση σε εξωτερικό η εσωτερικό χώρο.

Τζακούζι

Προσιτή πολυτέλεια για τους πελάτες σας…
Το υδρομασάζ είναι μία μέθοδος χαλάρωσης και ευεξίας βασισμένη στις ευεργετικές ιδιότητες του νερού και του οξυγόνου, και επιτυγχάνετε με πίεση  νερού και αέρα στο σώμα  μέσου μιας αντλίας. Τζακούζι εσωτερικού η εξωτερικού χώρου. Θα σας προτείνουμε την καλύτερη και οικονομική λύση για εσάς..

Χαμάμ

Η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους επισκέπτες σας αποτελούν τη διέξοδο βιωσιμότητας της επιχείρηση σας.
Η χρήση του χαμάμ επιφέρει πολλά οφέλη  στην  υγεία, και την ομορφιά. Είναι  ένας  φυσικός τρόπο καθαρισμού του σώματος μέσω της έντονης εφίδρωσης και απαλλαγής από την καθημερινή ένταση, ανακουφίζοντας  από το άγχος και την ψυχική κόπωση. Πείτε μας την ιδέα σας και εμείς θα αναλάβουμε την υλοποίηση της,  με το καλύτερο δυνατό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Προσιτή πολυτέλεια για όλους !!!

Πολλαπλά είναι τα οφέλη του spa σε επίπεδο σώματος και μυαλού.
Το σπα είναι καλό ενάντια στο άγχος, και εκτός από το ότι μας δίνει μια αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας, τα νερά του δρουν στο σώμα και στους μυς μας.

Οι εγκαταστάσεις Spa στο κατάλυμα , δημιουργούν ένα αξιοσημείωτο εισόδημα, ενώ παράλληλα αναβαθμίζουν την εμπειρία των επισκεπτών.